About

szzwartwitukSiebring & Zoetmulder is een interieur- en productontwerp studio, naast kant en klare productlijn ontwerpen wij ook in opdracht meubels en interieurs.

Interieurontwerp Als afgestudeerde interieurarchitecten geven wij graag advies over het inrichten van uw interieur. Het kan zijn dat u het lastig vind om voor te stellen hoe een ruimte eruit komt te zien of hoe u er een persoonlijke note aan geeft. Als interieurarchitect denken wij met u mee over de indeling van de ruimte, kleuren, materialen, afwerking en meubels. Wij vinden het belangrijk dat de identiteit van de gebruiker terug komt in het ontwerp. Wij geven interieuradvies aan zowel particulieren als bedrijven.

Productontwerp Naast onze kant en klare meubelcollectie ontwerpen wij ook in opdracht. Wilt u bijvoorbeeld een kast op maat hebben of heeft u andere ideeën of wensen voor een product. Graag denken en ontwerpen wij met u mee voor zowel serie matige als unieke producten.

Concept ontwikkeling Heeft u een winkel, merk of een goed idee maar lukt het niet om dit om te zetten in een concreet ontwerp? Voor een goed concept is inlevingsvermogen, trendwatching en ervaring nodig. Samen zoeken we naar diepgang achter uw concept en vertalen dit naar een bruikbaar verhaal.

Studio Siebring & Zoetmulder 
Elise Zoetmulder (1988) is gefascineerd door stenen en weet alles over de kleur blauw, ze leest graag boeken met een filosofische inslag. Ze ontwerpt vanuit haar intuïtie en vindt het belangrijk dat er een verhaal achter het ontwerp zit.

Lianne Siebring(1985) is verknocht aan design, als klein meisje was ze al bezig met interieur plattegronden te tekenen en droomde van zelf ontworpen meubellijn. Ze signaleert trends en vertaald deze naar de ontwerpen van Siebring & Zoetmulder.

Lianne en Elise zijn als Interieurarchitect aan Willem de Kooning Academie in Rotterdam afgestudeerd.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op.