Art Direction – Puik Art

Puik Art Puikart art direction siebring & zoetmulder stand design ontwerp‘Siebring & Zoetmulder werkten de afgelopen maanden samen met PuikArt aan een nieuwe stijl voor het merk’. We kregen de kans het groots aan te pakken; zo hebben we de beursstand ontworpen voor de komende vijf internationale beurzen, nieuwe product fotografie en een prachtig lookbook vormgegeven. Dit allemaal in een door ons samengesteld kleuren pallet. In dit kleuren pallet hebben wij ook twee producten ontworpen, de ‘Monday Mug’ en het wandkastje ‘Gems’.

Voor PuikArt creëerden wij een heldere identiteit door het ontwerpen van een nieuwe stijl met waarin grote kleur vlakken en minimalistische displays worden gecombineerd tot een frisse stijl voor het merk. Door strak design en precieze plaatsing van de producten komt de waarde van hun collectie beter tot zijn recht.

Door de herhaling en zachte kleuren krijgen de producten toegevoegde waarde en ontstijgen zij hun puur functionele karakter dit is in lijn met onze visie: ‘Art & function come together to create poetic design’.

ART DIRECTION FOTOGRAFIE \\
Voor de art direction van de productfotografie hebben wij hetzelfde concept toegepast als bij het ontwerp voor de stand. Zodat de identiteit van PuikArt online als offline gelijk is. Tijdens deze fotoshoot werkten wij samen met fotografe Carina Hesper.

GRAFISCH DESIGN \\
Een combinatie van Futura bold en Avenir light geeft een moderne maar toch tijdloze uitstraling. Heldere compositie van tekst en beeld staat in balans met de grafische vlakken van de productfotografie.