Beursstand ontwerp – PuikArt

Voor PuikArt creëerden wij een heldere identiteit door het ontwerpen van een nieuwe stijl met waarin grote kleur vlakken en minimalistische displays worden gecombineerd tot een frisse en herkenbare stijl voor het merk.

Het ontwerp voor de stand bestaat uit een modulair systeem van 3 blokken. De maten van de blokken vallen binnen een functioneel grid, wat een speels maar strak karakter geeft.  Daarnaast is het mogelijk door het modulaire grid eindeloos door te bouwen. Small past 2 keer in Medium en Medium past 4 keer in Large. Speelse detaillering van de voetjes en deurtjes maakt het mogelijk ze  als opslag te gebruiken.

Het ontwerp voor de kast valt ook een 4-deling grid en het kleurpallet. De ene helft is het mogelijk om een minimalistische ‘huiskamer’ setting te creëeren en de andere helft is ruimte voor de kracht van herhaling.

Het kleurpallet is een combinatie van zachte speelse kleuren met een sfeervolle hardere accent kleur wat het geheel een waardevolle uitstraling geeft. De beursstand is gebruikt bij Showup, Tendence, Maison & Objet, Helsinki design week en Topdrawer.

Siebring & Zoetmulder stand beursstand design ontwerp PuikArt ontwerper op maat trend styling kleurpallet kleur dutchdesign concept interieur interior architectuur architecture ssta