Visual merchandising Granny’s Finest

DisplayTotal DSC_0145 Schermafbeelding 2015-12-18 om 14.50.14Opdrachtgever: Granny’s Finest
Uitvoering: De Bende Rotterdam, Cornelis van Wieren 
Materiaal: berkenmultiplex, metaal
In samenwerking met: Joline van den Oever en Koen van den Broek

Granny’s Finest
Onder de toepasselijke merknaam ‘Granny’s Finest’ werken ouderen en jongeren samen aan het ontwerp en de productie van handgebreide mode accessoires zoals mutsen, sjaals, wanten, tassen en stropdassen. Met dit initiatief wordt op creatieve wijze de eenzaamheid onder ouderen tegengegaan en wordt een originele springplank geboden aan jong creatief talent.

Visual merchandising
Al deze producten worden ook verkocht, hiervoor had Granny’s Finest display’s nodig die in winkels kunnen staan. In samenwerking met Joline van den Oever en Koen van den Broek hebben we samen een concept ontwikkeld voor de visual merchandising.

Modulair
We hebben een concept ontwikkeld dat geschaald kan worden. De kleinste variant is een presentatie bak en dit kan opgeschaald worden naar een stellage met drie presentatie bakken of meerdere stellages. Aan de achterkant van elke bak kan een pegboard worden geplaatst in verschillende grootte. Hieraan kunnen ook producten gepresenteerd worden. Het logo van Granny’s Finest komt terug in de leren handvatten die aan de voorkant van de bakken bevestigd zijn.